Helsingin JYRY melojat

Vajan sijainti

Jyryn melontavaja sijaitsee Maaherrantien eteläpuolella, Solavuorentien varrella, Vantaanjoen itäpuolella n. 50 m rannasta.

Koordinaatit ovat: 60°13.858’N 24°59.293’E

Julkisilla ja reippaillen

Jyryn vajalle pääsee kaikkein kätevimmin pyörällä tai jalan. Pyörän voi jättää lukittavaan pyörävarastoon.
Bussi 550 ajaa aivan vajan ohi ja lähimmiltä pysäkeiltä on kävelymatkaa n. 500m.

Autolla ajo vajalle

Vaikkakin kevyen liikenteen väylän alussa on liikennemerkki, missä sanotaan että kanoottirantaan ajo on sallittu, on seuran säännöissä ajo vajalle kielletty. Tämä siksi että autoliikenne ko. väylällä aiheuttaa haittaa ja vaaratilanteita ja haluamme välttää tällaista. Alku-illasta ja viikonloppuisin on väylällä erityisen paljon liikkujia.

Kajakin tuonti ja vienti ja vajan huoltotyöt on ainoa hyväksyttävä syy ajaa autolla vajalle. Muuten auto on jätettävä johonkin lähistön parkkipaikoista ja kävellä sieltä vajalle. Kävelymatka kestää n. 5min.

Jos vajalle on tuotava kajakki, pääsee Jyryn vajalle autolla ajamalla Tulvaniityntien päähän ja kääntymällä oikealle kevyenliikenteen väylälle. Väylä alittaa melkein heti Maaherrantien, välittömästi tunnelin jälkeen on käännyttävä vasemmalle ja ajettava itään n. 400m.

Vajan lähistöllä pysäköinti

Tulvaniityntien pää on lähinnä mutta siellä saattaa olla pulaa paikoista varsinkin iltasin ja viikonloppuisin. Pikkukosken uimarannan pysäköintipaikka on kesä-aikaan aika ruuhkainen. Myllypellontien päässä on hyvin tilaa kadun varressa ja lisäksi siinä on useampia P-alueita jotka ovat yleisessä käytössä Jos vajalle on tarve tuoda kajakki, vajan vieressä pitkällä seinällä on tilaa ainakin kahdelle autolle. Vajan länsipäädyssä, pyörävaraston puolella on myös tilaa pysäköidä, kunhan jätetään riittävästi tilaa pyörävarastoon kululle. Vajan idänpuoleinen edusta, siis joen puoli, on tarkoitettu kajakkien huoltoa varten. Vajan edustalle ei siis tule pysäköidä. Koko ranta-alue on aluepysäköintikieltoaluetta. .