Helsingin JYRY melojat

Vajan sijainti

Tällä hetkellä toimimme väistötiloissa Pukinmäessä varsinaisen kanoottivajamme jouduttua Jokeri-liikenteen työmaan alle. Pukinmäen väistötilat ovat Pukinmäen matonperuspaikan vieressä, osoitteessa Simpukkakuja 2 (60°15'4"P 24°58'41").

Väistötilat koostuvat kahdesta pitkästä (13,5m) ja yhdestä lyhyestä (6m) merikontista. Väistötiloissa on Iloq-lukot ja jäsenillä olevat avaimet toimivat myös täällä.

Polkupyöriä varten pyrimme saamaan kontin takaseinälle kolme kiinnitysketjua ja oikeaan reunaan pyörätelineen. Kontteihin sisälle ei polkupyöriä tai muita vastaavia kulkupelejä (ml. polkulauta) mahdu, eikä siis saa tuoda. Yön yli retkeilijöiden pyöräasiaan mietimme ratkaisun.

Autoilijoita varten löytyy parkkitilaa Simpukkakujalta, 50-100m:n kävelymatkan etäisyydellä. Parkkipaikka on niin lähellä, että sieltä jaksaa kantaa kevyen kilpakajakin hyvin vajalle. Jos kuitenkin kajakki on tuotava perille autolla on auto siirrettävä parkkipaikalle, kun kuorma on purettu. Vajan vieressä tai sitä ympäröivässä puistossa ei siis saa pysäköidä