Helsingin JYRY melojat

Miten toimin vajalla

- Kanoottivaja on ainoastaan Jyryn Melontajaoston jäsenten käytössä.

- Muista vajalle mennessäsi kulkuohjeet.

- Jäsenillä on seuran kaluston käyttöoikeus. Kalusto on merkitty lyhenteellä "HeJy". Seuran kalusto on tarkoitettu vajalta käsin tapahtuvaan melontaan. Kalustoa ei saa kuljettaa muualle.

- Kalusto on kuivattava ja siivottava käytön jälkeen. Kalusto on palautettava käytön jälkeen siistinä alkuperäiselle paikalleen.

- Jos havaitset puutteita tai vikoja kalustossa,laita ilmoitus vikalistaan (kajakkimapissa) ja/tai lappu viallisen kajakin päälle

- Kun käyt vajalla kirjoita vajakirjaan tiedot kuka kävi, pvm, tulo ja lähtöaika ja kajakin numero. Merkitse myös hikimittariin melottu matka, näin saamme oikeat tiedot jaoston aktiivisuudesta.

- Jos lähdet merelle, niin laita vajakirjaan ennen lähtöäsi päivämäärä, minne päin lähdit, koska olet tulossa takasin ja nimesi.

- Pidämme vajan kunnossa ja siistinä talkoovoimin, siivoojaa ei ole erikseen. Roskat roskikseen ja tyhjät pullot ja tölkit jokainen vie mennessään.

- Vajan avain on henkilökohtainen. Ulkopuolinen voi tulla vajaan vain Melontajaoston jäsenen seurassa. Jos kadotat avaimesi ota yhteyttä jaoston vetäjään.

- Vain seuran kalusto on vakuutettu seuran toimesta. Huolehtikaa, että oman kaluston vakuutukset ovat kunnossa.

- Kalustoon, vajaan tai sen ympäristöön ei saa tehdä muutoksia eikä mitään toimenpiteitä neuvottelematta ensin jaoston vetäjän kanssa.

- Vajalla on myös jäsenten omistamia kajakkeja, meloja ja muita varusteita. Näiden käyttö ilman omistajan lupaa on ehdottomasti kielletty.

- Polkupyörät ja vastaavat kulkuvälineet on vietävä pyörävarastoon tai jätettävä ulos.

- Jäsen saa tuoda yhden vieraan mukanaan melomaan. Maksu on 10,-/kerta. Useammasta vieraasta on sovittava erikseen jaoston vetäjän kanssa. Isäntänä toimiva jäsen on vastuussa vieraasta ja siitä että maksu tulee suoritettua.