Helsingin JYRY melojat

Melontajaoston pelisäännöt

- Kanoottivaja on ainoastaan Jyryn Melontajaoston jäsenten käytössä.

- Muista vajalle mennessäsi kulkuohjeet.

- Jäsen saa tuoda yhden vieraan tutustumaan Jyryn toimintaan. Useammasta vieraasta tai toistuvasta vierailusta on sovittava erikseen jaoston vetäjän kanssa.

- Jäsenillä on seuran kaluston käyttöoikeus. Kalusto on merkitty lyhenteellä "HeJy". Seuran kalusto on tarkoitettu vajalta tapahtuvaan melontaan, pidemmistä retkistä on sovittava erikseen.

- Kun käytät seuran kalustoa muista huoltaa ne käyttösi jälkeen!(kajakin ja melan kuivaus, aukkopeitteet ja liivit oikeille paikoille)

- Jos havaitset puutteita tai vikoja kalustossa,laita ilmoitus vikalistaan (kajakkimapissa) ja/tai lappu viallisen kajakin päälle

- Kun käyt vajalla kirjoita vajakirjaan ja hikimittariin mitä teit ja kuinka paljon meloit (Kuka kävi, pvm, matka, mikä kajakki, ym.), näin saamme oikeat tiedot jaoston aktiivisuudesta.

- Jos lähdet merelle, niin laita vajakirjaan ennen lähtöäsi päivämäärä, minne päin lähdit, koska olet tulossa takasin ja nimesi.

- Pidämme vajan kunnossa ja siistinä talkoovoimin, siivoojaa ei ole erikseen.

- Vajan avain on henkilökohtainen. Ulkopuolinen voi tulla vajaan vain Melontajaoston jäsenen seurassa. Jos kadotat avaimesi ota yhteyttä jaoston vetäjään.

- Vain seuran kalusto on vakuutettu seuran toimesta. Huolehtikaa, että oman kaluston vakuutukset ovat kunnossa.

- Polkupyörät on vietävä pyörävarastoon tai jätettävä ulos!